Saturday, 24 December 2011

Tahniah :)

Sesuai dengan tajuk kat atas tu..dengan ini saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan berbanyak-banyak tahniah dekat sahabat-sahabat saya tu..ceeWahh :) hahaha..skema siok sih...Hee :) Korang memang hebat lah..cayalah...nanti mesti korang tukar skolah laen kan? Tinggallah daku sendirian di sekolah itu..hee..mood sedih nie :( jangan kacau..haha..walau apepon..saye sebagai sahabat korang sentiasa mendoakan kejayaan korang :)
Sayang Korang Ketat-Ketat :) HikHok..

*nie Khas untuk korang auw :)

Alhamdulillah ;)

Hey peeps :) Lame sudaa rase taa update this blog..da berhabuk da pom..hehe,saya cuma nak kongsi citer cikit-cikit je..pasal result PMR tu..korang nak tau tak?hee :) Ape?nak tau?meh nak citer..saya cuma dapat 8A 1B saje :) tak sehebat korang..Tapi Alhamdulillah dapat tu pom saya dah cukup bersyukur dah..yang dapat B tu Bahasa Arab..huuu~ Tapi ape-ape pom..saya dah usaha,tapi Allah yang menentukan segalenye :) Praise to Allah.



*Thank You Allah..Alhamdulillah :)

Wednesday, 14 December 2011

* Quotes 1






* Once in a while right in the middle of an ordinary life , Love gives us a fairy tale

Tuesday, 13 December 2011

Love My BFF very much :)




Yeah ! jom ikut saya story-mory bout my BFF..hehe :) Let's start with this small and cute person, CIK sarah..wow!saya kenal dia since standard 4 lagi kita same kelas smpai skrang..walaupon mase form 1 terpisah buat seketika sebab saye ke sekolah laen .. Sobsob..tapi kejadian yang sangat sedih tu tak lame lah sebab form 2 saye tukar kat sekolah tu balik ! Hee..Why? Becouse...urm,I don't know..that's Secret okei ;) Sharing is Caring,begitulah kami..kalau ade masalah mesti saye share ngan dia dan jugak BFF yang lain..Tapi tak semua pom..tak mau susahkan diorang lagi..lagipun saye masih buleh bertahan lagi buat mase sekarang..HIKhik ! saye sayang si Kecik nie sangat-sangat :)



*si kecik

haa..jum sambong balik..nie story sal mek nie pulok..we call her zie ! mek nie memang comey lah..hehe..semua manusia cantik sebenarnya..tapi dia nie cantek lagi sebagai sahabat saye..ngeh-ngeh !
kite baru kenal je sebenarnye..mase saye msuk form 2 baru saye dapat kenal dia..sekelas gitu kan..haha :) tapi masa tu cam biase-biase je..sebab tak kenal sangat maybe..sebab saye ngan dia pom jenis pendiam..cume dia nie terlebih ramah cikit ;) jangan marah ye zie..hehe..kami start rapat since masuk form 3.Memang ngam sangat ngan saye..okei-okei..nanti kita sambung lagi kisah sal zie,yea..sayang zie banyak-banyak :)



*comey kan ? hehe

yeah ! let's rock  with the story of yan a.k.a Mashu :) hehe..Mashu tu name fb dia okei ! nie sorang lagi kawan saye..sempoi lah dia nie..saye kenal dia pom same macam saye kenal zie jugak..tapi best lah dapat kenal dia nie..simple jep..macam saye..hehe (perasan kejap) Wakaka :) sayang dia 



*Simple :)

Bak kate pepatah , Time flew very fast..huhu..kami dah nak masuk form 4 dah tahun depan..tak lame lagi result PMR pun kuar...rasenya mesti ade yang transfer ke sekolah lain.. Walau ape pon.. saye harap result kami bagus,straight A..InsyaAllah,Amin...saye harap persahabatan kami tak pernah putus walaupon berjauhan..Kita janji contact selalu okei ? huhu..sayang awak semua :)



*Merah tu saye,Biru tu zie,Ungu tu mashu,yang Grey tu sarah :)



Letih suda menaip,nanti sambung lagi eh ? KBye ;)