Sunday, 1 January 2012

1 January 2012 :)


Hello , Hai ... huhu , 1 January 2012 .. cantik tak entry tu ? hehehe .. actually , saya takde pape nak post pom .. saya just nak hilangkan bosan je .. saya demam sebenarnye , demam plus selseme plus batuk-batuk .. huhu , ta sanggup eden nak tanggung eh .. wink wink ^_^

- By the way ta lame lagi nak sekolah dah an ? anda semua da ready nak pi sekolah ? mesti da ready an ? barang sekolah semua mesti da complete an ? mesti lah kan ? korang kan semangat nak pi sekolah .. hehe :)

- Lagi -lagi , saya nak cite .. adik saya da masuk form 1 tahun depan .. dia dapat sekolah Falahiah .. ape macam adik da ready ? al maklumlah , awak kan da nak daftar asrama esok .. cool tak ? hehe :) saya tak leh bayang lah dia duk asrama nanti cane .. korang rase ? hehe :) ape-ape je lah .. jaga diri leklok ea kat sane nanti .. hehe :)

- Dan saya akan menjalani hidup saya sebagai pelajar form 4 nti , hahuu .. best tak eh ? kakak-kakak , abang-abang yang dah lalui form 4 tu best tak ? nanti gitau saya eh best ke tak .. :) I think mesti best .. saya rase macam saya nak create kenangan banyak-banyak nanti .. hehe

# Saya harap , first day saya kat sekolah nanti tak berlaku kejadian yang tak diinginkan dan yang memalukan ea ? hehuu , saya harap tak hujan masa pagi nak pi sekolah nanti .. nanti susah saya , basah kuyup lah nanti .. harap-harap lah eh ? korang tolong doakan eh .. kerjasama anda amat diharapkan :)

* Renung-renungkan dan selamat beramal ^_^